ختیاری افزود: آب مدول دوم تصفیهخانه هفتم آب تهران دو میلیون و ۱۰۰ هزار نفر از مردم مناطق یافتاباد، نازیآباد، خاوران، شوش، شهرری و شهرهای جنوب شرق استان تهران شامل قیامدشت، پاکدشت، قرچک، ورامین و روستاهای اطراف آن و نیز شهر پیشوا را پوشش میدهد.
بختیاری در باره هزینه مدول دوم تصفیهخانه هفتم آب تهران گفت: ۵۵۰ میلیارد تومان برای فاز دوم این تصفیهخانه و بخشی از خط انتقال رینگ تهران هزینه کردهایم در حالی که ارزش قیمت روز این پروژه هزار میلیارد تومان است.
۱۵۰ چاه آب از مدار خارج میشودمدیرعامل آبفای استان تهران با تاکید بر اینکه به مدارآمدن فاز دوم تصفیهخانه هفتم آب تهران به تعادلبخشی منابع زیرزمینی کمک میکند، گفت: با فاز دوم آن ۱۰۰ میلیون مترمکعب آب وارد مدار میشود که این میزان جایگزین چاههای مناطق جنوب شهر تهران و شهرهای جنوب شرق استان تهران میشود و حدود ۱۵۰ چاه خاموش میشود.
بختیاری با اشاره به اینکه فاز دوم این تصفیهخانه وضعیت منابع آب زیرزمینی در استان تهران را نیز بهبود میدهد، گفت: در آبرسانی به تهران ۷۰ درصد از آب سطحی و ۳۰ درصد از منابع آب زیرزمینی استفاده میشد که میزان استفاده از آب سطحی به ۸۰ درصد میرسد.تصفیهخانه فاضلاب فیروز بهرام یک سال زودتر از موعد به بهرهبرداری میرسدبختیاری با بیان اینکه در سال آینده دو کار حیاتی در زمینه آب تهران انجام میشود گفت: تصفیهخانه فاضلاب فیروز بهرام پیش از پایان سال آینده، یک سال زودتر از موعد مقرر و با ۲۳۰۰ میلیارد تومان هزینهکرد وارد مدار بهرهبرداری میشود.
به گفته بختیاری تصفیهخانه ششم آب تهران که برای تهران بسیار حیاتی است تا پایان خردادماه سال آینده به بهرهبرداری میرسد.تصفیهخانه هفتم آب تهران در دو فاز، پنج متر مکعب بر ثانیه ظرفیت آبرسانی دارد که فاز نخست آن در دیماه ۱۳۹۴ به بهرهداری رسید و فاز دوم آن نیز در آستانه بهرهبرداری است.